Friday, December 17, 2010

REKAAN ABG JOE 'CERITA J' *18SX

JEPUN JALE JALE,
JEPUN JUMPO JANDA JAWO.
JEPUN JOLOK JUBO JANDA JAWO.
JANDA JAWO JERIT JANGE JANGE JANGE!
JEPUN JOLOK JUGOK!

Saturday, December 11, 2010

STUTTERING

i tried to believe you but something is wrong. its you and me againts the world,thats what you said. if you can be honest with me, then im afraid this is the end.

you can tell me this, you can tell me that but don't say you don't remember because i know you better than you know yourself. so, don't say me im crazy i know verry well.

i don't wanna hear your sorry,just spit it out.
don't stuttering your words because its only making you look worse.
just keep stuttering!

Thursday, December 9, 2010

SASAU

jam menunjukkan pkul 5.54 a.m skrg. yaa, aku tau aku ptut tidoq skrg. tapiiiiii....

Haa! ni nak start cerita nii. aku tak bole tidoq disebabkan seorang gadis muda remaja cantik molek sekoq ni! mmg hobi aku bkak gmbaq2 dia kat fb pastu dok maki sorang2. sbb pa?sbb dia segak la babi!heran sgguh! aku bukan ada masalah besaq2 sgt pon ng dia. besa2 ja.. tpi psaipa lately ni kerap2 sangat bukak gmbaq2 dia pastu banding ng org lainnn? ta paham btoi aku.. hishh.. aku ni kena penyakit apa sebenaqnya nii? jealous?? mmg aku jealous sbb dia segak! dgan org lain pon aku jealous jgak dngan kesegakkan depa, tapi tak la smpai teqa ni. tekanan perasaan btoi. bnda ni kecik,simple tapi aku tak bole ah.aku mmg panas ah ng pompuan ni. penah kott aku teqiak bila tgok gmbaq dia dulu. sawan anjing kott nohh?haihh... tatau la cu. nek sndiri pon dah bingung. mcm la tadak org segak lagi,banyak lagi  org segak beratus gnda dari dia . tapi psaipa dia? why? why??!! *dramatik skit

dah ah,meluat aku kat dia nii. boh penampaq pulang balik baru tau.eee,ta bole aku! blah ah!aku segak lagi!wekkk!

Wednesday, December 8, 2010

RINDU TAHAP BABI KAT DEANDAAA!!! BILA NAK KUAQ JADI GILA BABI SAMA2 PON TAK TAU?

Wednesday, December 1, 2010

video
I MISSED THIS MOMENT :'(
This is not necessaries